Skyttelbuss til Gaustabanen

Opplev vinteren på Gaustatoppen - en fantastisk opplevelse både med og uten ski. 

Hver dag i uke 7 - 9, helger og påske vil Gaustabanen være åpen, og det vil samtidig gå skyttelbuss fra Vatnedalen til Gaustabanen

Bussen stopper ved tegn alle plasser langs ruten. 

Avgang fra Vatnedalen klokken 10, 11, 12 og 13. Avgangen 10 og 12 korresponderer med Fjellbussen. 

PS! Skyttelbussen til Gaustabanen koster kr 50,-. 

Korrespondanse med Fjellbussen 

Kommer du fra Rjukan og vil opp på Gaustatoppen kan du ta Fjellbussen 9.50 eller 11.50 fra Rjukan. Bussbytte ved Bygget. 

Retur 

Skyttelbussen til Gaustabanen har ingen fastsatt retur. Den går umiddelbart når bussen er tømt. Det vil ikke være noe i veien for at du kan bli med bussen tilbake til Bygget eller Vatnedalen dersom du er klar når den går.

Kom du opp med Fjellbussen og ønsker å ta den tilbake til Rjukan må du passe på å rekke bussen 13.05 eller 16.35 fra Bygget. Det vil si retur fra Gaustabanen enten med bussen som er der 12.25 eller siste 13.25. For siste buss rekker du en god middag på Bygget før returen til Rjukan 16.35. 

Det vil også være mulig å ta Fjellbussen fra Svineroikrysset. Renn ned på ski eller så har beina sikkert godt av denne lille gåturen fra Gaustabanen.

Se www.fjellbussen.no for rutetider

Gaustatoppen Turisthytte

Gaustatoppen Turisthytte har åpent i Gaustabanen sine åpningstider. Så det er absolutt mulig å ta Gaustabanen til toppen av Gaustatoppen bare for å nyte en god vaffel til storslått utsikt. Vinteren på Gaustatoppen er spektakulær og en opplevelse i seg selv. 

Motta nyhetsbrev

 
       
 
       
 
       

Neste arrangementer

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.